Info

'`

Wilkommen Liebe Oktoberfestfreunde!

Van 30 september tot en met 28 oktober vinden de gaafste en grootste Oktoberfesten van Nederland plaats. Avonden die in het teken staan van Lederhosen, Dirndls, bierpullen, bratwursten en ongekende gezelligheid.

Wij organiseren op verschillende locaties in den Niederlanden de leukste Oktoberfesten. Dit jaar zijn wij te vinden in Vollenhove, Emmeloord, Dronten, Den Bosch en Groningen.

Hos en spring mee op foute hits van onder andere Otto Wunderbar, Wir Sind Spitze, Caro Helene Fischer, Party Criminals, Das Tirol team en nog veel meer!

Na het tillen van al die bierpullen krijg je natürlich Hunger. Uiteraard hebben we Duitse bratwursten en nog veel meer lekkere snacks.

Shop nu jouw oktoberfestkleding met korting bij de grootste online Oktoberfest winkel van Nederland! Koop je entreeticket voor het Oktoberfest en krijg 10% korting op jouw bestelling bij oktoberfestwinkel.nl.

Heb je vragen? Klik op jouw locatie en kijk bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via info@deoktoberfeesten.nl

De Oktoberfesten worden georganiseerd door Slump Catering & Events, de full service cateraar van Nederland.

Slump Catering & Events heeft alles in eigen huis om van ieder feest of evenement iets bijzonders te maken. Van een bruiloft, bedrijfsopening, relatie evenement tot een compleet themafeest, niets is te gek! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk op onze website www.welkombijslump.nl

Contactformulier
Contact Formulier
Oktoberfest 2023